Coroane laminate si portelan - Reference Aesthetic
Uncategorized

Coroane laminate si portelan

reference-aesthetic-lamine

Coroane laminate si portelan

Există multe modalități de a elimina aglomerația, deformările, spațiile interdentare și decolorarea dinților. Cele mai preferate dintre acestea sunt coroanele estetice.

Aplicațiile estetice ale coroanei sunt separate una de cealaltă în ceea ce privește aplicarea totală sau parțială. Aplicațiile de laminat porțelan sunt cele mai preferate dintre aplicațiile de coroane parțiale.

 

Aplicații de laminat porțelan…

 

Principiul de bază în aceste aplicații este protejarea țesutului dentar prin abraziune minimă doar pe suprafețele exterioare ale dinților.

Este mai potrivit pentru utilizare în cazurile în care așteptările estetice sunt proeminente decât alte metode. Sunt preferați în special la dinții anteriori unde nu există presiune de mestecat.

Motivul principal al preferinței lor este că nu au suficientă rezistență la forțe mari de mestecat datorită aplicării lor. Deoarece materialul folosit în această metodă este ceramică, rezistența lor la abraziune și schimbarea culorii este destul de bună, dar pentru că sunt într-o structură foarte subțire care acoperă doar suprafața exterioară, rezistența lor la compresiune este scăzută.

Această situație limitează utilizarea lor la molari. Daca pozitiile si unghiurile de inchidere ale dintilor din regiunea anterioara sunt potrivite, se pot obtine rezultate foarte bune in tratamentele estetice.

Coroane pline estetice

 

Coroanele complete estetice sunt aplicații protetice care înconjoară dintele. Nu există alternative în zonele în care presiunile de mestecat sunt mari sau în cazurile în care excesul de țesut trebuie îndepărtat din dinte. În acest tip de coroane pot fi preferate materiale diferite.

Coroanele complete pot fi produse cu suport de zirconiu, suport de metal sau ceramică completă (fără suport). Când decideți asupra materialului de utilizat înainte de tratament; Sunt luate în considerare așteptările pacientului, poziția dintelui care urmează să fie aplicat în gură și compatibilitatea materialului cu țesuturile corpului pacientului.

Coroane suportate de metal

 

Coroanele suportate de metal sunt mai preferate la molari din regiunile posterioare. Au mare succes în punțile aplicate în goluri lungi pentru a înlocui dinții lipsă. Sunt durabile și rezistente la forțele de mestecat. Deoarece nu au transmisie a luminii, succesul lor estetic este mai mic.

Coroanele din zirconiu au mare succes atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al durabilității. Din acest motiv, sunt mai preferați atât în ​​molari, cât și în regiunea anterioară din motive estetice. Deoarece transmitanța lor luminoasă este destul de mare, ei imită mai bine țesutul natural al dinților.

In acest fel se obtin rezultate atat naturale cat si satisfacatoare. Armoniile de culoare și textura sunt foarte bune. Ele pot fi utilizate la pacienții cu alergii la metale. Acesta este un factor important în preferința lor.

 

Coroane integral ceramice (nesuportate).

 

Coroanele din ceramică integrală, adică nesuportate, dau cel mai apropiat rezultat de smalțul dentar real, deoarece nu există un strat de sprijin dedesubt.

Realizările estetice sunt foarte mari. Nu sunt potrivite pentru construcția podurilor. Prin urmare, ele sunt mai utile în restaurările estetice sau cu un singur ton în regiunea anterioară, mai degrabă decât restaurările dentare lipsă. Aspectul său natural, armonia texturii și succesul culorii sunt foarte mari.

Toate aceste tratamente necesită o serie de etape de laborator. Cel mai atractiv aspect al acestei practici este că pacienții se întorc la casele lor cu paturi temporare pe care să le poată continua activitățile zilnice între întâlniri.

Write a Comment

Testimonials

6 PACK j’avais du mal a faire du sport et de suivre des regimes alimentaires mais sans resultat alors cette annee je me suis dirigé vers REFERENCE ESTHETIQUE en turquie et vraiment je me sens pret pour l’été comme jamais. Merci de m’avoir redonner confiance en moi.

DANIELO JASON

MEME KUCULTME La clinique est bien situé par rapport au metrobus station, les guichets bancaire sont juste a coté, le market est dont vous aurez besoin, j’étais labas pour faire une reduction mammaire, je ne me suis jamais senti bien dans ma peau jusqu’au jour ou j’ai décidé de me faire opéré chez REFERENCE ESTHETIQUE a Istanbul, Merci

BAHIJA BELHAJ

MEME PROTEZ, Moi c’etait pour une augmentation mammaire avec du silicone, le medecin HASAN BEYHAN est vraiment un bon medecin qui maitrise bien son travail, pas de cicatrices ni de douleurs insupportable apres l’intervention, ça se voit l’effet esthetique du tout, par contre ça a l’air trop naturel,et j’ai meme plus besoin de porter des soutiens gorge comme avant.

MARIA SANCHES
banner-service