Ce este Mommy Makeover? - Reference Aesthetic
Uncategorized

Ce este Mommy Makeover?

Nașterea și perioada de alăptare din perioada următoare sunt procesele în care se experimentează schimbări importante în corpul femeilor. În primul rând, corpul feminin, care se schimbă într-o stare propice nașterii, apoi se modifică organic odată cu perioada de alăptare. Estetica maternității are ca scop refacerea structurii corpului prin eliminarea modificărilor care apar în corpul feminin în urma acestor procese.

Ce este Mommy Makeover?

Perioada nașterii și alăptării este o perioadă de schimbare „organică” pentru fiecare femeie. Deci, ce fel de schimbare apar în corpul feminin în timpul acestui proces? Cele mai evidente modificări ale corpului feminin î perioada postpartum și în perioada de alăptare; Acestea le putem enumera ca lasare și slăbire din cauza scurgerii experimentate în țesutul mamar, formarea de fisuri în regiunea postpartum și slăbirea structurii pielii. Operațiunile de genul acesta sunt cele ale locului în scopul corectării acestor modificări în organism.

Schimbarea mamei, mini abdominoplastia in unele cazuri si aplicatiile de abdominoplastie completa in unele cazuri sunt operatii in care tesutul mamar gol, lasat si slăbit este restabilit la volumul anterior, iar operațiunile de ridicare a sânilor sunt efectuate împreună. În acest sens, putem spune că operațiile estetice de maternitate constau în operații combinate.

Estetica Maternitatii

(Mommy Makeover) De ce este făcută?

Se realizează în scopul eliminării efectelor negative ale modificărilor experimentate în organismul mamei după naștere și alăptare.

Așa cum structura corporală a fiecărei femei este diferită, deformările și modificările care pot apărea în corpul fiecărei mame după naștere sunt, de asemenea, diferite unele de altele. Din acest motiv, se realizează cu scopul de a elimina deformările și de a-ți remodela corpul cu procese speciale pentru corpul tău.

Ce acoperă Maternity Makeover (Mommy Makeover)?

Locurile în care se observă cele mai evidente schimbări în procesul de naștere și alăptare; regiunile taliei, abdomenului și sânilor. Deși aceste locuri par a fi independente unele de altele, de fapt, sunt zone care se afectează reciproc și, prin urmare, posibilitatea restabilirii corpului la forma dorită crește prin planificarea mai multor aplicații în comun și efectuarea unor intervenții chirurgicale pe aceste locuri.

Estetica maternității este o operație senzorială frumoasă combinată care include toate părțile corpului care sunt deformate organic în timpul nașterii și alăptării. În acest context, ca locuri acoperite de estetica maternității; zonele abdomenului, șoldului, sânilor pot fi enumerate, iar estetica vaginală poate fi inclusă în acest domeniu.

Pentru cine este efectuată estetica maternității (modificarea mamei)?

La femeile care au născut și care au încheiat perioada de alăptare se efectuează operații de estetică de maternitate. Deoarece cele mai evidente modificări ale corpului feminin și modificările postpartum care se transformă în deformări corporale sunt întâlnite cel mai mult, mamele recurg cel mai mult la această operație naștere.

După nașterea și perioadele de alăptare, modificările care apar în organism pentru a da viață unui nou viețuitor se lasă la lasarea structurilor pielii, la crăpături la naștere, la lăsarea, slăbirea și scurgerile din sâni. Odată cu slăbirea peretelui abdominal, în jurul taliei și abdomenului apar lubrifierea și lăsarea. În plus, după mult efort al glandelor de lapte și creșterea sânilor, sânii își pierd forma și se deformează. Persoanele cu această deformare în corpul lor pot lua în considerare estetica maternității.

Estetica maternitatii; Se poate aplica si persoanelor care sufera deformarile corporale mentionate mai sus in cazuri de slabire excesiva sau varsta inaintata.

Aspectele importante care trebuie luate în considerare după și după Estetica Maternității (Mommy Makeover) vă sunt explicate cu atenție de către referenceaesthetic.
Utilizarea aspirinei trebuie oprită și fumatul trebuie oprit cu cel puțin 3 săptămâni înainte de operația de schimbare a mamei. Cu șapte zile înainte de operație, medicamentele sau substanțele cu efecte de subțiere a sângelui trebuie evitate. Înainte de operație, alimentele care pot provoca constipație trebuie evitate timp de trei zile și trebuie avut grijă să consumați alimente ușor de digerat și alimente vegetale.

După operația estetică de maternitate, pacienta trebuie îmbrăcată cu corset abdominal și pacienta trebuie hrănită și ridicată în picioare la 3-4 ore după operație. Mai ales in primele 4-5 zile, trebuie sa aiba grija sa nu mearga drept pentru a proteja ochiurile. Pacienții pot face un duș după ce drenurile sunt îndepărtate și își pot reveni la viața de zi cu zi la câteva săptămâni după intervenție chirurgicală.

Write a Comment

Testimonials

6 PACK j’avais du mal a faire du sport et de suivre des regimes alimentaires mais sans resultat alors cette annee je me suis dirigé vers REFERENCE ESTHETIQUE en turquie et vraiment je me sens pret pour l’été comme jamais. Merci de m’avoir redonner confiance en moi.

DANIELO JASON

MEME KUCULTME La clinique est bien situé par rapport au metrobus station, les guichets bancaire sont juste a coté, le market est dont vous aurez besoin, j’étais labas pour faire une reduction mammaire, je ne me suis jamais senti bien dans ma peau jusqu’au jour ou j’ai décidé de me faire opéré chez REFERENCE ESTHETIQUE a Istanbul, Merci

BAHIJA BELHAJ

MEME PROTEZ, Moi c’etait pour une augmentation mammaire avec du silicone, le medecin HASAN BEYHAN est vraiment un bon medecin qui maitrise bien son travail, pas de cicatrices ni de douleurs insupportable apres l’intervention, ça se voit l’effet esthetique du tout, par contre ça a l’air trop naturel,et j’ai meme plus besoin de porter des soutiens gorge comme avant.

MARIA SANCHES
banner-service