Mărirea sânilor - Reference Aesthetic
reference meme estetiği

Estetica pentru marirea sanilor

Sânii sunt cele mai importante detalii fizice ale femeilor. Din acest motiv, operația estetică este folosită mai ales în zona pieptului.
Sânii mici sau voluminosi provoacă multe probleme de încredere în sine la femei. Acest lucru, la rândul său, face ca femeile să devină mai introvertite, mai timide și mai timide în viața lor socială. Ele pot scăpa de astfel de afecțiuni prin operații de mărire a sânilor.
Implantul de silicon sau injecția cu ulei este utilizat în operațiile de mărire a sânilor. Este posibil să se obțină un volum semnificativ în ambele metode.
Protezele folosite au 3 categorii diferite in functie de continutul, forma si structura suprafetei. Proteza de aplicat variaza in functie de structura fizica a pacientului.

Cum sunt plasate protezele?

Protezele care urmează să fie plasate în operațiile de mărire a sânilor pot fi plasate în corp din patru regiuni diferite. Aceste patru regiuni diferite au avantaje și dezavantaje. Protezele pot fi plasate în jurul axilei, sub sân, în jurul buricului sau mamelonului.
Una dintre cele mai frecvente operații estetice din lume este mărirea sânilor realizată cu proteze din silicon. Cea mai potrivită metodă pentru mărirea sânilor subdezvoltați este plasarea protezelor mamare.
Mărirea sânilor poate fi efectuată și prin injectarea grăsimii din diferite părți ale corpului în sân, la pacienții potriviti. Totuși, din cauza topirii unora dintre grăsimile transferate, poate fi necesar să se facă injecții de 2-3 ori pentru a ajunge la volumul dorit al sânului.
Odată cu alăptarea, creșterea și pierderea în greutate sau înaintarea în vârstă, unele femei sunt golite și lasate. La acesti pacienti se obtin rezultate bune cu protezele mamare din silicon. Cu toate acestea, dacă slăbirea este de o dimensiune serioasă, procedurile de mărire a sânilor pot fi necesare în aceeași ședință, precum și utilizarea protezelor.
Laptele poate fi dat cu ușurință după operația cu silicon. Deoarece siliconul este plasat sub glandele de lapte. Materialul solid din silicon nu dăunează corpului.
Nu provoacă cancer. Silicon nu poate izbucni în viața de zi cu zi cu nicio mișcare, sport sau orice activitate.
Mulți factori afectează decizia luată în operația de transplant de păr. Operația de transplant de păr este o operație pe care oamenii își doresc să o facă și ezită. Cel mai mare factor care asigură decizia corectă este alegerea corectă a centrului de transplant de păr.

Care sunt motivele pentru a efectua operația de mărire a sânilor?

Miciune în sâni
Asimetrie la sâni
Golirea ugerelor din cauza alaptarii dupa nastere
Strângerea sau micșorarea sânilor ca urmare a pierderii în greutate
Absența sânului după operația de cancer

Ce trebuie să știți despre operație:

Operatia de marire a sanilor se efectueaza in sala de operatie sub anestezie generala in conditii de spitalizare.
Durează 1-2 ore. Se deschide un spațiu de 4-5 cm pentru montarea protezei.
În funcție de structura sânului pacientului, proteza poate fi plasată în spatele țesutului mamar sau a mușchiului pectoral (pectoral).
Oriunde se află intrarea, va rămâne o potecă. Acestea sunt semnele care devin clare după operație și devin incerte în timp.
Dacă fumezi, este foarte important să te lași de fumat cu o săptămână sau două înainte de operație. Fumatul poate bloca fluxul de sânge în piele, afectând astfel procesul de vindecare a rănilor.

Ce trebuie să știți despre după operație:

Post-operație este de obicei confortabilă.
Durerea este minimă.
Dacă proteza este plasată în spatele mușchiului toracic, pot exista mișcări limitate ale brațului pentru câteva zile.
Un sutien sau un wrap se aplică pe sân după operație.
10-12 dacă există ochiuri care nu se dizolvă. ziua poate fi luată. Nu este nevoie de îndepărtarea suturii în dizolvarea cusăturilor.
Pot exista umflături, amorțeală în mamelon și decolorare purpurie pe piele în perioada incipientă. Acestea dispar de la sine în scurt timp.

Ce ar trebui să știți despre revenirea la viața normală:

Este de obicei confortabil după operație.
Durerea este minimă.
Dacă proteza este plasată în spatele mușchiului toracic, mișcările brațului pot fi limitate pentru câteva zile.
Un sutien sau un bandaj este aplicat pe sân după operație.
Daca sunt ochiuri care nu se topesc 10-12. poate dura zile. Cusăturile nu trebuie să fie luate în ochiuri topite.
Poate exista umflare în perioada incipientă, amorțeală în mamelon și schimbarea culorii purpurie a pielii. Acestea vor trece de la sine în scurt timp