Lifting Facial - Reference Aesthetic

Lifting facial

 

Liftingul facial (ritidectomia) este o utilizare folosită pentru a îndepărta ridurile și lasarea feței prin întindere și agățare.

Liftingul facial (ritidectomia) este o utilizare folosită pentru a îndepărta ridurile și lasarea feței prin întindere și agățare.
În ultimii ani, toate procesele legate de îmbătrânirea feței la început să fie menționate sub denumirea de întinerire facială. Pe măsură ce omul îmbătrânește, pielea feței se încrețește, diverse pete și nereguli apar pe lasare cu efectul anilor, stresului zilnic, razelor solare și alți factori (malnutriție, fumat, băutură).
Un procent; Dacă sprâncenele sunt căzute, pleoapele sunt lăsate, liniile frunții sunt evidente, se formează linii profunde în zona gurii-nas, se formează pungi și linii în custodie, se pierde conturul bărbiei, obrazul este lăsat, se formează perdelele pielii. iar gatul este gras, are un aspect vechi de fata.
Pielea și-a pierdut din vitalitate, au apărut pete solare și alte alunițe, încrețite și mai subțiri. Chirurgia de lifting facial, care este una dintre operațiile de Chirurgie Estetică și Plastică, elimina neregulile și pielea lăsată a frunții, feței și gâtului. Excesul de țesut adipos de pe obraz și gât este îndepărtat. Fascia facială și țesuturile adipoase sunt trase și fixate în locurile lor anatomice. Țesuturile faciale necesare sunt întărite și se pot face alte intervenții complementare.

face-lift-reference-aesthetic-yüz-germe

Care este limita de vârstă pentru operațiile de lifting facial?

Oamenii ideali pentru a face operatie de lifting facial sunt cei care au lasare pe pielea fetei si a gatului, dar pielea lor inca nu si-a pierdut elasticitatea si nu are alte probleme de sanatate.
De multe ori această operație se efectuează la bărbați sau femei de peste 40 de ani. Din motive structurale sau genetice, acest tip de intervenție chirurgicală poate fi efectuată la o vârstă mai fragedă în totalitate sau limitată.

Tehnica operațiilor de lifting facial

Operația de lifting facial nu este fără urme. Cu toate acestea, aceste urme nu sunt evidente pentru că sunt ascunse. Cicatricile sunt ascunse în fața urechii, în zona tâmplei și în spatele scalpului.
Dacă se efectuează operație de lifting facial sub zona bărbiei, sub bărbie rămâne o urmă de aproximativ 3-5 mm, iar dacă se adaugă întinderea pleoapei și a frunții, rămân cicatrici suplimentare pe pleoape și pe frunte.
Cu toate acestea, cicatricile postoperatorii sunt în mare parte neclare și ascunse. In aceeasi sedinta se pot face proceduri suplimentare (nas, pleoapa etc.). Timpul de funcționare poate varia în medie între 4-6 ore.

Procesul de vindecare în operația de lifting facial

Este posibil să mergeți acasă după operația de lifting facial, dar de obicei este indicat să rămâneți în spital timp de 1 noapte. Poate exista o senzație generală de umflare, decolorare, strângere și amorțeală pe față.
Nervii faciali pot fi afectați de anestezie în timpul intervenției chirurgicale. Pot exista ușoare asimetrii pe față datorită acestui efect. Acestea vor trece de la sine în 3-5 zile.
Pansamentul pe cap se aplică cu nasul, ochii și gura deschise. Pentru a preveni acumularea de sânge în țesut, pot fi amplasate conducte de silicon numite rezistență.
Rezistele se trag în termen de cel mult 2 zile. Pansamentul se deschide complet după 2-3 zile. Se fac inspecții generale și schimbări de îmbrăcăminte. Părul poate fi spălat în această perioadă. Daca ochiurile nu sunt de tip topire, se indeparteaza dupa 5-7 zile. Rareori, pot fi necesare a doua corecții.
Din a 2-a zi dupa operatie, pacientul se ridica in picioare si isi poate face treaba acasa. După ce umflarea dispare după aproximativ o săptămână, pacientul se poate întoarce la muncă și se poate machia.
Pacientul trebuie să evite exercițiile fizice intense și lumina excesivă a soarelui timp de 2 luni. De asemenea, se recomandă protejarea pacientului de impacturile externe. Forma este dată pielii feței și gâtului prin intervenție chirurgicală, uneori durează 5-10 ani și uneori pe viață în funcție de structura persoanei sau de condițiile de mediu.
După a treia săptămână, noua formă dată feței devine mai clară. Ia forma finală după operație aproximativ 6 luni-1 an