Estetica nasului - Reference Aesthetic
reference-aesthetic-nose-aesthetics

Estetica nasului

Operațiile estetice nazale sunt printre cele mai frecvente proceduri estetice din lume. Deoarece este situat în partea de mijloc a feței, corpul este cel care afectează cel mai mult frumusețea și expresia feței. Prin urmare, operația la nas bine făcută contribuie la a-l face să arate natural și frumos din punct de vedere al sănătății și al esteticii.
Scopul principal în chirurgia estetică a nasului este de a face un nas potrivit pentru proporția feței. Corecția vârfului nasului, a rădăcinii, a curelei sau a structurii orificiului, dacă este cazul, este eliminată și tulburarea respiratorie, dacă există.
Operațiile estetice nazale trebuie planificate individual. Este greșit să oferi tuturor o formă similară a nasului. O sută este un întreg. Cel mai important punct de luat în considerare în operațiile la nas este rezolvarea problemelor în aspect natural și în sens funcțional.
În estetica nasului; Structura centurii nasului sau vârful nasului se poate modifica, nasul poate fi micșorat sau mărit, nările pot fi făcute după dorință. Unghiul dintre radacina nasului si frunte sau dintre varful nasului si buza poate fi schimbat. In plus, ajuta la eliminarea problemelor precum un polip, sinuzita, carnurile nazale si septul septat care cauzeaza probleme la respiratie.

Câte tipuri de metode de estetică nazală există?

types of nasal aesthetic methods

Chirurgia estetică a nasului se poate face în două moduri diferite: rinoplastie deschisă și rinoplastie închisă.
În tehnica de rinoplastie deschisă, se face o mică incizie între nări. După ce se face incizia, se efectuează intervenția chirurgicală după îndepărtarea pielii nasului, astfel încât scheletul nazal să fie vizibil.
Într-o tehnică de rinoplastie închisă, este o operație introdusă direct prin nări. Cele două tehnici sunt foarte diferite una de cealaltă și ar trebui făcute de medici cu experiență.
În tehnica de rinoplastie închisă, inciziile se fac prin nas și nu există incizii la vârful nasului. Tehnica închisă se face în mare parte pentru a corecta problemele din nas și vârf.
Rinoplastia închisă este tehnic destul de dificilă. Prin urmare, chirurgul trebuie să aibă o bună stăpânire a informațiilor anatomice. În această tehnică, cartilajul de la vârful nasului este mai puțin traumatizat, edemul și umflarea trec rapid, asimetria este mai puțin frecventă.
Motivul pentru care Rinoplastia deschisă este preferată mai mult decât Rinoplastia închisă este cel mai adesea acela de a corecta reviziile nasului și deviația excesivă a septului. Este mai usor in comparatie cu Rinoplastia inchisa; deoarece pielea din vârful nasului este îndepărtată și se efectuează intervenția chirurgicală în timp ce cartilajul este vizibil.

Există o vârstă ideală pentru a avea o estetică a nasului?

Pentru a face o operație de rinoplastie, limita de vârstă este de 18 ani pentru fete și 19 pentru băieți. Cu toate acestea, dacă pacientul are o problemă cu respirația, această vârstă poate fi trasată mai devreme

Care sunt pregătirile înainte de operație în estetica nasului?

Nose Aesthetics in Turkey

Persoanele care vor avea o estetică a nasului trebuie să se pună de acord cu medicul lor despre formă și tehnică cu cel puțin 1 lună înainte.
Nu trebuie să ia Vitamine, Aspirina, tablete din plante, ceai verde, băutură energizantă, la 1 lună după ce au fost înțelese în formă și tehnică, aceste produse au fost dovedit științific că cresc vânătăile și umflăturile.
Țigările și alcoolul nu trebuie consumate până în ziua intervenției chirurgicale. În ziua operației, persoana nu ar trebui să aibă o afecțiune precum gripa, herpes rece și herpes labial

Cum decurge procesul operațional în estetica nasului?

Operația la nas se efectuează sub anestezie generală și durează aproximativ 1,5-2 ore în funcție de operație. Nu există dureri după operație, aplicarea la rece se aplică pe față în prima zi după operație. Pacientul rămâne în spital timp de 1 noapte și se întoarce acasă a doua zi.

Care este procesul postoperator în estetica nasului?

Edemul (umflarea) și vânătăile pot apărea la 2-3 zile după operație, dar această situație scade treptat.
În medie, la 5-7 zile după operația de rinoplastie, atelele de plastic și benzile de pe nas sunt îndepărtate, pacientul poate reveni cu ușurință la viața normală.
Călătoria cu avionul se poate face în primul și al doilea weekend. Se pot face plimbări scurte după 1 săptămână. Execuțiile se pot face după 2 săptămâni. Sportul se poate face după 3 săptămâni și doza va fi crescută treptat, iar sporturile grele și exercițiile cu greutăți vor fi posibile după 2 luni