Implantatbehandlungen - Reference Aesthetic

Implant

Creșterea rapidă a utilizării implanturilor și a metodei de tratament pentru dinții pierduți extinde domeniile de aplicare a implanturilor. Implanturile dentare ajută oamenii să mestece și să sune problemele, să-și îndeplinească așteptările estetice, să câștige încredere în sine și să-și ridice nivelul de trai.
Trebuie să existe un volum osos adecvat pentru a plasa implantul. În cazurile în care osul maxilarului se topește, în general nu este posibil să se facă implanturi. Pentru realizarea unui implant dentar standard sunt necesare o înălțime minimă a osului de 10 mm și o grosime a osului de 6 mm. De asemenea, ar trebui să existe suficientă gingie în jurul implanturilor. Este necesar pentru țesutul gingival, controlul igienei bucale, estetica roz, recesiune gingivală și pierderea osoasă.
Chirurgia avansată cu implanturi este metoda de tratament aplicată atunci când nu există suficient țesut osos și gingival pentru a realiza un implant dentar. Aceasta metoda; este procesul de creare a unei cantități suficiente de os și țesut gingival în jurul implanturilor pentru a plasa implanturile în cea mai bună poziție și poziție.
În tratamentul implanturilor, se verifică mai întâi dacă cantitatea și densitatea osului sunt adecvate. Când osul nu este adecvat, se aplică grefa de os și se așteaptă să se osifice zona, implanturile sunt plasate după osificarea. Pentru a trece la stadiul de protezare, implantul trebuie să fiarbă până la osul maxilarului. Această perioadă variază între 2-3 luni. După ce implantul este integrat cu osul maxilarului, este timpul să pregătim protezele. După țintirea dimensiunii și culorii luate pe cale orală, protezele sunt pregătite în mod estetic în laboratoarele de porțelan în conformitate cu dinții reali. După încercările făcute în gura pacientului, i se dă forma finală. În ultima etapă, protezele sunt așezate pe implant prin înșurubare sau lipire.

Îngrijirea bucală după implanturi

Igiena orală este foarte importantă pentru a proteja dinții naturali și implanturile. Îngrijirea orală trebuie să aibă importanță în primele 2 zile după tratamentul cu implant. Mișcările care provoacă presiune în gură trebuie evitate, iar gura nu trebuie clătită sau făcută gargară timp de 1 zi. În primele zile de tratament, există puncte de care trebuie să aveți grijă la periajul și folosirea aței dentare în interiorul gurii. Ar trebui aplicat cât mai încet posibil. Curățarea regulată și lentă a plăcilor formate prelungește perioada de succes.